•  
 

Palvelut
 

Arjen Aarteilla on kirpputorin varausjärjestelmässä asiakasrekisteri, johon on tallennettu asiakkaan nimi ja osoitetiedot sekä puhelinnumero ja mahdollisesti myös sähköposti. Järjestelmää käytetään pöytä-ja provisiomyyntinumeroiden ja jaksojen varaukseen. Myyntipaikan vuokrasopimukseen tarvitsemme asiakkaan eli toisen sopimusosapuolen nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.

Asiakastietoja käytämme markkinointiin vain me, saatamme laittaa tekstiviestillä tarjouksia pöytävuokrista.

Rekisteri on vain meidän omassa käytössämme, eikä tietoja luovuteta muille.

Myyntipaikkojen vuokrasopimukset säilytämme kirjanpitolain määräämän ajan arkistoituna.

 

Arjen Aarteet kirpputori vuokraa myyntipaikkoja kirpputorimyyntiä varten. Otamme provisiolla myyntiin myös asiakkaiden huonekaluja, tauluja tai muita yksittäisiä tavaroita. Myyntiprovisio on 30% myyntihinnasta. Huonekalujen tai muiden suurempien tavaroiden osalta on ehdottomasti kysyttävä ennen tuontia lupa. Näin varmistamme, että ne mahtuvat tiloihimme.
 
Otamme vastaan ja ostamme irtaimistoa, muuttoylijäämiä ja kuolinpesiä.
Jos haluat päästä eroon nurkissasi pyörivistä turhista tavaroista ja huonekaluista etkä halua itse myydä otamme ne mielellämme vastaan. Tuo meille tai kysy noudosta.
 
Meiltä löytyy myös viihtyisä ja tilava kahvila.
 
Tiedustelut ja  myyntipaikan varaukset paikan päällä tai puhelimitse 050-5722972.
Onnistuu myös sähköpostilla paivi.arjenaarteet@gmail.com jos asia ei ole kiireellinen.

 
Arjen Aarteet löytyy myös Facebookista, jossa julkaistaan ajankohtaisia tiedotteita sekä kuvia myytävistä huonekaluista ja muista tavaroista.
 

TERVETULOA MYYMÄÄN, OSTOKSILLE TAI VAIN NAUTTIMAAN KAHVILASTA JA ILMAPIIRISTÄ!